ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά - Έκαψαν τα αυτοκίνητά τους οι ληστές (pics&vid)

Αιματηρή ληστεία στην Κηφισιά - Έκαψαν τα αυτοκίνητά τους οι ληστές (pics&vid)
CNN Greece/Νικόλ Παπάζογλου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές μετά την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με αλλαντικά Υφαντής, στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ενώ στη συνέχεια οι δράστες άνοιξαν πυρ και κατά αστυνομικών. 

Οι ένοπλοι ληστές έφτασαν στα γραφεία της εταιρείας της Υφαντής και απέσπασαν από τα ταμεία τις εισπράξεις της ημέρας, αγνώστου ποσού μέχρι στιγμής. Στην προσπάθειά τους όμως πυροβόλησαν εν ψυχρώ δύο άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο αδελφός του επιχειρηματία και ο ανιψιός του.

Εν συνεχεία οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο BMW αυτοκίνητο και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν σε παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Κηφισιάς. Οι ληστές δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ και εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας.

Αφού κατάφεραν να διαφύγουν, οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα το μαύρο BMW καμμένο στην οδό Λαΐου στην Κηφισιά, με τους δράστες να έχουν διαφύγει από το σημείο με ένα ασημί Audi.

Και το ασημί Audi όμως βρέθηκε επίσης καμμένο μετά από λίγη ώρα στην περιοχή της Χασιάς κοντά στην Αττική Οδό.

AYTOKINHTO 2

(CNN Greece/Νικόλ Παπάζογλου)

Oι δύο τραυματίες της εταιρείας Υφαντής, μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σημειώνεται ότι οι άνδρες της αστυνομίας συνεχίζουν τις εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ