Το Μέγαρο Μαξίμου «ντυμένο» στα γιορτινά του
Στο πνεύμα των ημερών, το Μέγαρο Μαξίμου έχει «βάλει και αυτό τα γιορτινά του», ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δέντρα έξω από το Μέγαρο είναι φωτισμένα με μπλε λαμπάκια, τα οποία δίνουν μια ευχάριστη γιορταστική ατμόσφαιρα.
Την ίδια ώρα, έξω από το Μαξίμου περισσότεροι από 3.500 συνταξιούχοι, συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη οι οποίοι διαμαρτύρονται για τα «ψίχουλα» που τους δίνει η κυβέρνηση όπως χαρακτηρίζουν την εξαγγελία Τσίπρα για τη χορήγηση της «μισής 13ης σύνταξης». Ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.
Παράλληλα, στη Βουλή διεξήχθη η ονομαστική ψηφοφορία για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για το βοήθημα σε 1,6 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους.



ΠΗΓΗ: CNN GREECE/ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΗΣ
Αβραμόπουλος για ένταλμα: «Θα κινηθώ θεσμικά, πολιτικά και νομικά» - Γαλάζιος «πονοκέφαλος»
07:27
Περίπου 1.150 πλοία παραμένουν αποκλεισμένα στον Περσικό Κόλπο
07:24
Η «σκιώδης κυβέρνηση» του Αλέξη Τσίπρα: Γυναίκες, μη επαγγελματίες, πολιτικοί αλλά και... μεταγραφές
07:18
Η Ελλάδα ζητεί πλήρη εφαρμογή των Ψηφισμάτων για το Κυπριακό σε συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ
07:08