Θεσσαλονίκη: «Ιταλικό» πάρτι για τους σεισμοπαθείς του Αματρίτσε (pics)
Λαχταριστές πίτσες και μακαρονάδες, ιταλικό φαγητό του δρόμου, μπύρες και κρασιά από τη γειτονική χώρα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι περνούν από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σκοπός; Η ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αματρίτσε.
Γνήσιες ιταλικές πίτσες με ντομάτα και μοτσαρέλα, τραγανά αραντσίνι, γεμιστά παντσερότι, λεπτή πίτα πιαντίνα με αλλαντικά, ιταλικά μπέργκερ με σάλτσα γκοργκοντζόλα, παραδοσιακά ιταλικά αλλαντικά πορτσέτα και μορταδέλα, αγαπημένες πάστες και η «κορωνίδα» των ιταλικών ζυμαρικών, η γνωστή αματριτσιάνα.


ΠΗΓΗ: Thestival.gr
Από το πάρτι που στήθηκε δεν μπορούσε να λείπει η μουσική, την οποία επιμελείται DJ.


ΠΗΓΗ: Thestival.gr
Οι κόσμος πληρώνει για τις λιχουδιές ένα συμβολικό τίμημα που θα διατεθεί για την ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αματρίτσε.
Την εκδήλωση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 το βράδυ, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του 6ου Thessaloniki Food Festival.


ΠΗΓΗ: Thestival.gr
Άρση των κυρώσεων της ΕΕ στο ρωσικό πετρέλαιο ζητά ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας
18:22
Χειροπέδες σε δύο οδηγούς ΙΧ που έκαναν «κόντρες» στη Βούλα - Έτρεχαν με πάνω από 150 χλμ/ώρα
18:10
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο (pics&vids)
17:58
ΣΥΡΙΖΑ για δικογραφίες ΟΠΕΚΕΠΕ: Ούτε οι παραιτήσεις, ούτε οι συμψηφισμοί θα τους σώσουν
17:47