ΕΛΛΑΔΑ

Επίδομα συνταξιούχων: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Επίδομα συνταξιούχων: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Πιστώθηκαν την Πέμπτη στους λογαριασμούς των συνταξιούχων τα αναλογούντα ποσά του εφάπαξ επιδόματος.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο προτεινόμενος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης Αθανάσιος Μπακαλέξης, υπήρξαν κάποιες περιοχές της χώρας, στις οποίες οι συνταξιούχοι δεν έλαβαν το χρηματικό ποσό που τους αναλογεί και εξέφρασαν παράπονα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, - σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από τα ΕΛΤΑ- ότι αυτό ενδεχομένως συνέβη διότι σε κάποια κοινότητα δεν πέρασε σήμερα ο ταχυδρομικός διανομέας, ο οποίος θα περάσει αύριο, ή σε κάποιο ταχυδρομικό γραφείο θα καθυστέρησε η εξυπηρέτηση, λόγω κοσμοσυρροής.

«Αυτό μπορεί να συμβεί. Αλλά το επίδομα έχει διανεμηθεί παντού και είναι ακριβώς το ποσό που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ότι θα δοθεί», τόνισε ο κ. Μπακαλέξης.

Εξάλλου, ο αρμόδιος υφυπουργός, ανέφερε ότι οι συνταξιούχοι που πληρώνονται οι συντάξεις τους μέσω των τραπεζών βρήκαν τα ποσά του επιδόματος στον λογαριασμό τους. Πρόσθεσε, δε, ότι αυτή είναι η πρώτη πληρωμή που έκανε ο ΕΦΚΑ με μεγάλη επιτυχία, από ό,τι φαίνεται, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί καλύτερα και με ταχύτερους ρυθμούς η υλοποίηση του έργου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ