Κακοκαιρία: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων στη Θεσσαλονίκη
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων, μετά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα, λαμβάνει από τις επόμενες ώρες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Από αύριο έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ τα παραρτήματα ΚΑΠΗ στις οδούς Γρ.Λαμπράκη 42 και Αλεξανδρείας 27.
Επιπλέον από αύριο μέχρι τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, ανοιχτές με διευρυμένο ωράριο θα είναι οι κοινωνικές δομές Υπνωτήριο Αστέγων και Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων, προσφέροντας προσωρινή φιλοξενία σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ (Ανδρέου Γεωργίου 13, τηλ. 2310 528811), από τις 17.00 έως το πρωί της επομένης ημέρας στις 11.00 και το Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων σε συνεργασία με τη ΜΚΟ PRAKSIS (Μοναστηρίου 62, τηλ. 2310 527938), από τις 10.30 έως τις 17.00.
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59
Συνελήφθη άνδρας από τις Αρχές του Λιβάνου για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
23:55
Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσιγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή «σε έναν επικίνδυνο γκρεμό»
23:49