Δύο θερμαινόμενες αίθουσες για αστέγους ανοίγει ο δήμος Αθηναίων
Έκτακτα μέτρα για το κύμα ψύχους που θα επικρατήσει στην Αθήνα τα επόμενα 24ωρα, λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων και ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Από σήμερα στις 3 το μεσημέρι θα είναι διαθέσιμες για τους άστεγους συμπολίτες μας δύο θερμαινόμενες αίθουσες, ενώ ομάδες επιτόπιας φροντίδας θα βρίσκονται στους δρόμους.
Οι θερμαινόμενες αίθουσες είναι:
1) Λέσχη Φιλίας Κουκακίου (Δράκου 26-28) τηλ. 210 9232044\
2) Αίθουσα γυμναστηρίου ΟΠΑΝΔΑ, Παγκράτι (Φορμίωνος 12), τηλ. 210 7222590, 210 7216707
Παράλληλα, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή με ομάδες δράσης, που θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις εφοδιάζοντας τους άστεγους με ρούχα, σκεπάσματα και τρόφιμα καθώς και τους εν λειτουργία θερμαινόμενους χώρους με φαγητό και κουβέρτες.
Ο δήμος Αθηναίων ζητά τη συνδρομή των πολιτών. Σε λειτουργία τίθενται οι τηλεφωνικές γραμμές: 210 5246515 – 210 5246516, καθώς και ο τετραψήφιος αριθμός 1595.
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Η επόμενη μέρα των αμερικανικών κυρώσεων και η στάση της Ευρώπης
21:03
Πυρκαγιά στην οροφή νοσοκομείου στην Κωνσταντινούπολη - Εκκενώνεται το κτήριο από τους ασθενείς
20:56
Έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο μετά από πρόσκρουση σε νάρκη στο Ορμούζ
20:52
Βρετανία: Νεκρός ο άνδρας που δέχθηκε επίθεση από τίγρη σε πάρκο του Γιορκσάιρ
20:41