Ηράκλειο: Συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια
Σε τέσσερις συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια σε καφετέρια στο Ηράκλειο προχώρησε η αστυνομία, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ, 300 μάρκες πονταρίσματος και μια τράπουλα.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 40χρονος ιδιοκτήτης απουσίαζε.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή του απαγορευμένου και τυχερού παιχνιδιού «POKER», στο οποίο και συμμετείχε μαζί με τους τρεις άλλους που συνελήφθησαν.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας διενεργεί προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Βιέννη για τον 70ό διαγωνισμό της Eurovision
20:22
Εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη κατά τη διάρκεια εργασιών στη Χαλκιδική - Στο σημείο ιατροδικαστής
20:13
Τα επόμενα βήματα μετά τον εντοπισμό της 16χρονης Λόρας – Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της
20:06
ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον δηλώνει ότι «δεν θυμάται» αν συναντήθηκε ποτέ με τον Τζέφρι Έπσταϊν
20:04