ΕΛΛΑΔΑ

Στα λευκά ντύθηκαν τα βουνά του Ρεθύμνου (pics)

Στα λευκά ντύθηκαν τα βουνά του Ρεθύμνου (pics)
CNN Greece

Κακοκαιρία και ισχυρή χιονόπτωση πλήττει από το βράδυ της Τετάρτης το νησί της Κρήτης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του CNN Greece τα βουνά του Ρεθύμνου έχουν ντυθεί στα «λευκά», προσφέροντας μοναδικές και εντυπωσιακές εικόνες στους κατοίκους της περιοχής.

ΡΕΘΥΜΝΟ 1
ΡΕΘΥΜΝΟ 2
ΡΕΘΥΜΝΟ 3

Όπως αναφέρει το flashnews, gr, από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων της 29-12-2016 έως και το πέρας των φαινομένων, θα μείνουν προληπτικά κλειστοί οι παρακάτω επαρχιακές οδοί:

- Σπήλι – Γερακάρι ( μέσω Γιους Κάμπο)
- Ανώγεια – Νίδα

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η επαρχιακή οδός από την έξοδο των Μυριοκεφάλων έως τα όρια του Νομού Ρεθύμνης παραμένει κλειστή με παλαιότερη απόφαση της Π.Ε.Ρεθύμνης, λόγω υψηλού κινδύνου λόγω πτώσης βράχων.

Παρακαλούνται οι πολίτες όπως σεβαστούν τις παραπάνω προσωρινές απαγορεύσεις, καθώς αυτές γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλειά τους.

Παρακαλούνται επίσης οι πολίτες όπως αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις στις περιοχές, οι οποίες πλήττονται από χιονόπτωση, καθώς και να ενημερώνονται από τις αρχές ( Αστυνομία, Πυροσβεστική, Περιφέρεια, Δήμοι) για την κατάσταση των οδών.

ΡΕΘΥΜΝΟ 4

Επίσης, όσοι έχουν σκοπό να κινηθούν σε ορεινές / ημιορεινές περιοχές, είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς είναι πολύ πιθανό να απαιτηθεί η χρήση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ