Επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη (pics)
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκαν άγνωστοι το μεσημέρι της Παρασκευής, προκαλώντας φθορές.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του seleo.gr, έχουν σπάσει τζαμαρίες και καθρέφτες της εισόδου του κτιρίου που βρίσκεται στην Εγνατιά Οδό.
Συγκεκριμένα, η ομάδα αγνώστων έσπασε την πόρτα της εισόδου, αναφέρει το voria.gr, πετώντας και μπογιές στην επιγραφή του κόμματος, όπως και έντυπο υλικό που έγραφε: "Το κράτος πολεμάει τους εχθρούς του, απαγάγοντας τον 6χρονο γιο των 2 μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο".


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι μετά κατευθύνθηκαν στο κτίριο του ΕΚΘ, όπου αφού παραβίασαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα της εξώπορτας, μπήκαν στο κτήριο και καλούν σε "συνέλευση αλληλεγγύης", προκειμένου να υποστηρίξει τα μέλη του E.Α. που κάνουν απεργία πείνας και δίψας για τον γιο της Ρούπα και του Μαζιώτη.
Tροχαίο στις Μοίρες: Σε σοβαρή κατάσταση 78χρονος μετά από σύγκρουση Ι.Χ. με μηχανή
19:58
Το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε επισήμως την Σομαλιλάνδη - Ποιοι αντιδρούν
19:49
Συρία: Ανέλαβε την επίθεση κατά τεμένους μια μικρή σουνιτική εξτρεμιστική οργάνωση
19:37
Politico: Γιατί ο πράσινος κανόνας της ΕΕ για τα αυτοκίνητα θα είναι εφιάλτης για την Κύπρο
19:29