Απαγόρευση κυκλοφορίας στο τμήμα της Εθνικής Ιωαννίνων-Αντιρρίου
Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, από το παλιό στρατόπεδο Φιλιππιάδας, μέχρι τη σήραγγα Κλεισούρας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.
Η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, έντυσε στα λευκά δεκάδες χωριά στο Λούρο και στον Ζάλογγο αλλά και στον δήμο Ζηρού.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στον δρόμο από Στεφάνη μέχρι Θεσπρωτικό. Στη Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, το χιόνι έφτασε μέχρι την παραλία Καναλακίου, ενώ σε Καμαρίνα, Κρυοπηγή, Μυρσίνη, Μεγαδέντρο χρειάστηκε η επέμβαση των μηχανημάτων για να ανοίξουν οι περισσότεροι δρόμοι μέσα στους οικισμούς, ενώ με απόφαση του δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία καθώς και το Κέντρο Ειδικής Αγωγής στην Σαμψούντα.
Διαβάστε επίσης:
Κακοκαιρία: Στην κατάψυξη παραμένει η χώρα-Έρχεται νέα επιδείνωση
Χιονόπτωση στην Κεντρική Μακεδονία-Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
Κακοκαιρία: Πάνω από 30 πόντους το χιόνι σε Άρτα και Ιωάννινα
SPONSORED
Κρήτη: Ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης της τρίχρονης που υπέστη κακοποίηση
13:21
Σαμ Άλτμαν: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν θα οδηγήσει στο τέλος των θέσεων εργασίας»
13:18
Επανέρχεται η σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη - Φλώρινα από το Σάββατο 30/5
13:11
Βίντεο καταγράφει την παράσυρση γυναίκας από μηχανή - Εκσφενδονίστηκε 20 μέτρα μακριά
13:09