Διακοπές στην υδροδότηση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Σε εκτεταμένες γεωγραφικά, διακοπές της υδροδότησης, προχωρά η ΕΥΑΘ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το διογκούμενο πρόβλημα της υπερκατανάλωσης και των διαρροών των τελευταίων ωρών.
Συγκεκριμένα, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 αύριο το πρωί, θα διακοπεί η υδροδότηση σε περιοχές των δήμων Παύλου Μελά (Μετέωρα - Πολίχνη), Καλαμαριάς, Νεάπολης - Συκεών, σε περιοχές της Πυλαίας και του Πανοράματος, όπως και σε περιοχές που βρίσκονται ανατολικά στον δήμο Θεσσαλονίκης.
Η λύση αυτή προκρίθηκε, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο απαραίτητος όγκος νερού στις δεξαμενές και - με την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθούν οι εσωτερικές διαρροές και θα υπάρξει περιορισμός της κατανάλωσης από τους ίδιους τους καταναλωτές - να εξομαλυνθεί από αύριο το πρωί η υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.
Φον ντερ Λάιεν: «Ανάγκη για μια διαρκή λύση μετά την εκεχειρία»
12:05
Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση αντί να δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού, παράγει σκάνδαλα και διαφθορά
12:01
Βρεττού: Η αγορά αναγνώρισε την πορεία της CrediaBank - Προτεραιότητα η Μάλτα
12:00
Ο IDF ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τις επιθέσεις στο Ιράν - Η εκεχειρία έφερε ράλι ανακούφισης στα χρηματιστήρια - Μπαράζ εκκενώσεων στο Λίβανο
11:58