Ξεκίνησε η ρυμούλκηση του ακυβέρνητου του πλοίου
Ξεκίνησε, από το στενό του Αρτεμισίου κοντά στον Παγασητικό Κόλπο, η ρυμούλκηση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Μυρτιδιώτισσα», το οποίο παρέμενε από το μεσημέρι ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης.
Το πλοίο, με 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ρυμουλκείται από το «Χρήστος 17» προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, συνοδεία δύο πλωτών του Λιμενικού Σώματος.
Οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και όταν φθάσουν στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της διαχειρίστριας εταιρείας.
Στην περιοχή ο καιρός είναι καλός, ενώ πνέουν βορειονατολικοί άνεμοι έντασης 3 με 4 μποφόρ.
Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο είχε αποπλεύσει στις 13:00 από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, με προορισμό τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο.
Διαβάστε επίσης:
Στο στενό του Αρτεμισίου παραμένει ακυβέρνητο το πλοίο «Μυρτιδιώτισσα»
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις τον Απρίλιο
00:30
Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ «ΦΛΟΓΕΣ»: Σφοδρά κύματα επιθέσεων Ισραήλ και ΗΠΑ στο Ιράν - Τα αντίποινα της Τεχεράνης και η β' φάση πολέμου
23:55
Ηράκλειο: Κρατούμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με κουβέρτα
23:49
Ομόνοια: Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο «κενό» από μεγάλο ύψος
23:44