ΕΛΛΑΔΑ

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά 200.000 ευρώ από τον Πολάκη - Αποκαλυπτικά έγγραφα

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά 200.000 ευρώ από τον Πολάκη - Αποκαλυπτικά έγγραφα
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στην ΠΟΕΔΗΝ και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη και πλέον κατατέθηκε και επίσημα η μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης κατά του υπουργού, κάτι που είχε προαναγγελθεί. 

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το CNN Greece με έγγραφα, η ΠΟΕΔΗΝ ζητά με αγωγή αποζημίωσης το ποσό των 200.000 ευρώ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο κ. Πολάκης «μπορεί να βρίζει όποιον τον ανέχεται όχι όμως την ΠΟΕΔΗΝ».

Η εκδίκαση της αγωγής ορίστηκε για την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει χαρακτηριστικά:

είναι βέβαιον ότι στη Μηνυτήρια Αναφορά ο κος Πολάκης θα κρυφτεί για άλλη μια φορά πίσω από την Βουλευτική Ασυλία. Στην Αγωγή αποζημίωσης όμως δεν μπορεί. Δεν προστατεύεται από την Βουλευτική Ασυλία. Εδώ θα πληρώσει!!!

Συγκεκριμένα στην αγωγή η ΠΟΕΔΗΝ ζητά 100.000 αποζημίωση για την ομοσπονδία και 100.000 ευρώ για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για τον «οχετό ύβρεων που ανήρτησε στο Facebook».

Και επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ πως το σύνολο του ποσού που θα επιδικαστεί θα καταβληθεί στα Δημόσια Νοσοκομεία για αγορά Υγειονομικού υλικού και την συντήρηση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Διαβάστε εδώ την αγωγή αποζημίωσης

Διαβάστε εδώ την έγκληση

Διαβάστε εδώ την έκθεση κατάθεσης δικογράφου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ