Ηλεκτρονική Αθηνών: Εκποίηση των εμπορευμάτων
Σε εκποίηση των εμπορευμάτων της προχωράει η Ηλεκτρονική Αθηνών, η οποία πριν από μερικούς μήνες κηρύχθηκε σε πτώχευση.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στις 11:00 το πρωί, ξεκινάει η εκποίηση των εμπορευμάτων της Ηλεκτρονικής Αθηνών στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Κτίριο 6 Αίθουσα 7).
Ωστόσο, όπως αποφασίστηκε, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα προϊόντα νωρίτερα, προκειμένου να αποφασίσουν τι θέλουν να αγοράσουν, καθώς αυτά θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο.
Στη συνέχεια, θα μπορούν να τα αγοράσουν κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού, από τη Δευτέρα 30/01 και κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα θα εκτεθούν σε πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 117.
Η έκθεση θα λειτουργήσει τις κάτωθι ημέρες και ώρες:
Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
SPONSORED
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17
Ισχυρός σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Εύβοια, ακολούθησε και δεύτερος - Αισθητοί στην Αττική
13:01
Η Ρωσία έπληξε υποδομή πυρηνικού καυσίμου κοντά στο Τσερνόμπιλ
12:57
Η βρετανική «ουτοπική πόλη» που ο Τζορτζ Όργουελ...απεχθανόταν
12:52