Η ΕΡΤ καταγγέλει απειλές και ύβρεις κατά δημοσιογράφων της
«Με ανώνυμες απειλές και ακατονόμαστες ύβρεις κατά των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, αποφάσισαν εσχάτως να δώσουν τη μάχη εναντίον της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής ενημέρωσης οι θιασώτες του ρατσιστικού μίσους», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ».
«Αφορμή υπήρξε η εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" της ΕΡΤ, η οποία κάλυψε δημοσιογραφικά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Πέραμα και στη Λάρισα σχετικά με την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία της περιοχής και τις αντιδράσεις που υπήρξαν.
Φαίνεται όμως, ότι η δημοσιοποίηση και η καταγγελία έκνομων πράξεων ενόχλησε κάποιους, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω SMS να απειλήσουν κατ’ επανάληψη, χρησιμοποιώντας υβριστικό λόγο, τους δημοσιογράφους – παρουσιαστές της εκπομπής Γιώργο Δαράκη και Γιάννη Δάρρα. Με μηνύματα ρατσιστικού και ξενοφοβικού περιεχομένου επιχειρούν να πετύχουν να σιωπήσει ή να αλλοιωθεί η δημοσιογραφική προσέγγιση. Δεν θα τα καταφέρουν».
Η στιγμή που το πλήρωμα του Artemis II ξεπερνά το ρεκόρ της μεγαλύτερης απόστασης από τη Γη (vid)
21:34
Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΑ στην 55η Σμηναρχία Μάχης στην Κύπρο
21:28
Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια θα συμμετάσχει αύριο ο πρωθυπουργός
21:19
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
21:10