Τόσκας σε ΜΑΤ: Μη μιλάτε όταν μιλάω εγώ
"Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σε ομιλία του προς τους αστυνομικούς.
"Μη γίνονται κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς λόγο ή μην εξυπηρετούν δημοσιογράφους χωρίς λόγο, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εκμεταλλεύονται αυτές τις συνεργασίες για άλλους σκοπούς. Αφήστε τα Γραφεία Τύπου της Αστυνομίας να κάνουν αυτά τη δουλειά τους και μην μπλέκεστε στα πόδια τους", είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σήμερα σε ομιλία του στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.
Αξίζει να σημείωσε ότι κάποια στιγμή που αντελήφθη ότι ορισμένοι εκ των παρισταμένων συνομιλούσαν μεταξύ τους εξοργίστηκε.
"Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.
Ο υπουργός αναρωτήθηκε για το πως οι άνδρες των ΜΑΤ παραμένουν για ώρες ολόκληρες στα λεωφορεία χωρίς να κάνουν τίποτα, ενώ τους ζήτησε να έχουν πειθαρχία και όχι συγκρουσιακή διάθεση και στην αντιμετωπίση των κινητοποιήσεων της 17ης Νοέμβρη.
Στην αντεπίθεση περνά ο ιδρυτής της εφαρμογής Telegram μετά την ρωσική ποινική έρευνα σε βάρος του
18:33
Άγριος καβγάς μεταξύ οδηγών στην Αχαρνών: Εβγαλε μαχαίρι για την προτεραιότητα
18:22
Μια ιπτάμενη ανεμογεννήτρια – αερόπλοιο παρουσίασε για πρώτη φορά η Κίνα
18:19
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δώσει το δάνειο 90 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία
18:08