ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 27χρονος πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο και σώθηκε

Βόλος: 27χρονος πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο και σώθηκε
Eurokinissi/ΜΠΟΥΡΛΗΣ ΝΤΙΝΟΣ

Βουτιά στο κενό έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Βόλου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος, χθες το βράδυ έφυγε από το σπίτι του στα Κανάλια και κατευθύνθηκε σε γκρεμό, όπου πήδηξε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και τις προσπάθειες της μητέρας και συγχωριανών του ανασύρθηκε σώος και μεταφέρθηκε για νοσηλεία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι επίσης νοσηλεύονταν, ο 27χρονος, παρουσία συγγενών του, σηκώθηκε από το κρεβάτι αποσυνδέθηκε από τις συσκευές, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό από τον έβδομο όροφο, περιγράφει το magnesianews.gr. Τυχερός μέσα στην ατυχία του, κατέληξε σε χωμάτινο σημείο του ακάλυπτου, κάτι που του έσωσε τη ζωή.

Δημιουργήθηκε πανικός και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν να παραλάβουν τον αυτόχειρα, από τον ακάλυπτο χώρο και τον μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου με σοβαρότατα τραύματα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ