Λάρισα: Κτηνοτρόφοι χύνουν γάλα και καίνε άχυρα (pics)
Κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου σε μία ιδιότυπη διαμαρτυρία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, συντασσόμενοι με τον αγώνα των αγροτών που έχουν εδώ και ημέρες στήσει μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης.
Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα και έβαλαν φωτιά σε αχυρόμπαλες, διαμαρτυρόμενοι για μία σειρά ζητημάτων που σε κάποιες περιπτώσεις είναι – όπως είπαν – κοινά με τους γεωργούς, αλλά και σε άλλες που αφορούν τους ίδιους. Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, διεκόπη και η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Λάρισας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης Παρλίτσης, «πέρα από τα κοινά προβλήματα που έχουμε μαζί αγρότες και κτηνοτρόφοι, υπάρχουν σοβαρά επιμέρους όπως η κατοχύρωση της φέτας, το μεγάλο θέμα με τα βοσκοτόπια, οι πληρωμές για τον καταρροϊκό πυρετό κ.α.»

Οι κτηνοτρόφοι δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να μάχονται στο πλευρό των αγροτών που βρίσκονται στους δρόμους, ζητώντας από την κυβέρνηση άμεση λύση στα προβλήματά τους.
Εμπρησμοί στη Θεσσαλονίκη: «Από την ανάφλεξη καυσίμων αυτοκινήτου η δεύτερη έκρηξη» - Τι εξετάζεται
10:05
Κοσμοσυρροή στην κηδεία του Χαμενεΐ στην Τεχεράνη - Αναμένονται πάνω από 20 εκατ. Ιρανοί
09:54
«Σφράγισε» το εισιτήριο: Η Κολομβία πέταξε για τους «16» αφήνοντας εκτός τη Γκάνα
09:43
Παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Καραμέρος - Στήριξη στην πρωτοβουλία Τσίπρα
09:33