ΔΟΛ: Τελευταίο φύλλο την Τετάρτη για τα «Νέα»
Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ, μετά τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα.
Όπως τελικά αποφάσισαν την Τετάρτη θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο φύλλο, καθώς από την Πέμπτη θα δηλωθεί αδυναμία έκδοσης και θα ανασταλεί η κυκλοφορία των "Νέων".
Σημειώνεται ότι η συνέλευση των εργαζομένων έγινε μετά από τη δικαστική απόφαση απαγόρευσης διάθεσης οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.
Το δικαστήριο ουσιαστικά απέρριψε το αίτημα των εργαζομένων να μην «σφραγιστεί» ο λογαριασμός του Οργανισμού, για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους, που είναι απλήρωτοι εδώ και περίπου επτά μήνες, όπως ανέφερε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα των «Νέων» νωρίτερα.
ΥΠΕΞ: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Βενεζουέλας - Θερμά συλλυπητήρια για τα θύματα
17:40
Στα 5,33 ευρώ το κιλό η «επικήρυξη» του λαγοκέφαλου - Τα μέτρα στήριξης στους ψαράδες
17:31
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
17:18
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Στη «μάχη» σχεδόν 100 πυροσβέστες
17:09