Συλλήψεις μελών συμμορίας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών ταξί
Εξήντα έξι ληστείες είχε κάνει η συμμορία που δρούσε στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Τα μέλη της συμμορίας είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των οδηγών ταξί που έπρεπε να κινηθούν στην περιοχή.
Συνολικά συνελήφθησαν δέκα κακοποιοί, ανάμεσά τους μάλιστα και τέσσερις ανήλικοι.
Σύμφωνα με τις Αρχές, αφού χρησιμοποιούσαν διάφορα τεχνάσματα για να σταματούν τους διερχόμενους οδηγούς, αμέσως μετά με κοντάρια και ρόπαλα απειλούσαν τα θύματά τους και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μέσα στα οχήματα.
Στη συνέχεια έβρισκαν ασφαλές καταφύγιο τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή.
Οι Αρχές κάνουν λόγο για μια σκληρή ομάδα κακοποιών, που είχαν καταφέρει να προκαλέσουν τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής, καθώς χτυπούσαν ακόμα και μέρα–μεσημέρι, πάντα ανυποψίαστους πολίτες.
Οι Αρχές αναζητούν επίσης δύο δεκαπεντάχρονους οι οποίοι φέρεται να είναι συνεργοί της συμμορίας.
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο μετοχικό σχήμα της Ελληνικά Οινοποιεία Α.Ε.
11:46
Χανιά: 14χρονος απειλούσε με σουγιά συμμαθητές του και τους έπαιρνε το χαρτζιλίκι
11:41
BofA: Ενεργειακή κρίση 2.0 - Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της ΕΕ
11:39
25η Μαρτίου: Μαθητές από τα σχολεία της Αθήνας παρελαύνουν στο κέντρο - Όσα κατέγραψε ο φακός (pics)
11:38