Θερμαινόμενος χώρος για τους αστέγους από τον δήμο Αθηναίων την Κυριακή
Θερμαινόμενο χώρο για την προστασία των αστέγων θα διαθέσει ο Δήμος Αθηναίων την Κυριακή, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για πτώση της θερμοκρασίας.
Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης έχει ανάγκη και επιθυμεί, μπορεί να φιλοξενηθεί στη Λέσχη Φιλίας Πανόρμου και Βαθέος (είσοδος από Βαθέος. Τηλ. 210 6459890).
Επίσης, όπως αναφέρει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις.
Σημειώνεται πως για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές γραμμές: 210 5246515 -210 5246516, καθώς και στον τετραψήφιο αριθμό 1595.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για τον Μάικλ Χάτσενς, τον καρκίνο και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
21:56
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Το «κορίτσι του Μάιν» δικαιώθηκε 25 χρόνια μετά τη δολοφονία του - Συνελήφθη ο πατέρας της
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Μασκ έχασε την μάχη από τον Άλτμαν στη νομική διαμάχη για την OpenAI
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
«Καμπανάκι» από τον Διεθνή Οργανισμό Εργασίας για τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή
21:24
ΚΟΣΜΟΣ