Βόμβα στο Κορδελιό: Έρημη πόλη με άδειες καφετέριες (pics)
Έρημη πόλη μοιάζει η περιοχή του Κορδελιού σήμερα, με την επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Παρότι είναι Κυριακή και η πόλη θα έπρεπε να σφύζει από ζωή, οι καφετέριες στην πλατεία Ευόσμου είναι εντελώς άδειες. Οι δρόμοι στην περιοχή παρουσιάζουν την ίδια εικόνα.
Αυτή την ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια των αρχών να απομακρύνουν την βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης απενεργοποίησης της βόμβας, η Τροχαία Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, εντός της ακτίνας των 1900 μέτρων, καθώς και στην γύρω περιοχή.

Να υπενθυμίσουμε πως πολλοί πολίτες αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους, παρότι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι την πόρτα τους για να τους ζητήσουν να φύγουν.


Διαβάστε ακόμη:
Βόμβα στο Κορδελιό: Ερημώνει μία ολόκληρη περιοχή (pics&vid)
Βόμβα στο Κορδελιό: Οι αστυνομικοί χτυπούν τα κουδούνια για να απομακρύνουν τους πολίτες
Βόμβα στο Κορδελιό: Φυλλάδια με χιούμορ για τους «αντάρτες» πολίτες (pics)
Η επιστροφή του υπαρξισμού στο σινεμά: Από έναν νέο κινηματογραφικό Καμύ, στη σύγχρονη αγωνία
14:45
Μεγάλη επιχείρηση για το εντοπισμό του Αμερικανού πιλότου στο Ιράν - «Θα τον βρούμε αν θέλει ο Θεός» (vid)
14:35
Το Ιράν επέτρεψε τη διέλευση πλοίων με απαραίτητα αγαθά μέσω των Στενών του Ορμούζ
14:28
«Σωστά έπραξε»: Το πρώτο σχόλιο κυβερνητικών στελεχών για την απόφαση Καραμανλή
14:18