Μυτιλήνη: Απεργούν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Ασύλου
Στην απεργία των εργαζομένων με Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου της Υπηρεσίας Ασύλου, που έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα η ΑΔΕΔΥ, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου στη Μυτιλήνη.
Στις 12 το μεσημέρι θα παραστούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου στη Μυτιλήνη, «διεκδικώντας την άμεση και στο εξής έγκαιρη καταβολή της μισθοδοσίας μας» ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης απέναντι σε ανασφαλείς εργαζόμενους, με την "ημερομηνία λήξης" που προβλέπουν οι ορισμένου χρόνου συμβάσεις τους.
Στήριξη στη σημερινή κινητοποίηση έχει εκφράσει το Σωματείο Εργαζομένων της Υπηρεσίας Ασύλου, πραγματοποιώντας τρίωρη στάση εργασίας, ενώ και το Ελληνικό Συμβούλιο για τους πρόσφυγες έχει εκφράσει τη συμπαράστασή του.
Μυτιλήνη: Σε απεργία διαρκείας τα πρατήρια υγρών καυσίμων - Τι ζητούν οι βενζινοπώλες
09:32
Μικρή υποχώρηση για το Brent από τα 101 δολάρια - Διακυμάνσεις στη ζώνη των 93 δολαρίων για το αργό
09:28
Ο ΥΠΕΞ Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
09:22
Επιστήμονας ανακάλυψε επτά παράξενα βατραχόμορφα έντομα σε δάσος της Ουγκάντα
09:19