Μακάβριο εύρημα σε πηγάδι στα Μάλια - Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά
Μια μακάβρια ανακάλυψη έγινε στα Μάλια του Ηρακλείου, όπου πολίτες ανακάλυψαν ανθρώπινα οστά μέσα σε πηγάδι.
Τα οστά βρέθηκαν κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού του πηγαδιού και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, που μετάβησαν στο σημείο.
Το πηγάδι βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο των Μαλίων, ενώ όπως μεταδίδεται μαζί με τα ανθρώπινα οστά βρέθηκε μια ζώνη και μια φωτογραφική μηχανή.
Στις 5 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην παραλία του Κοκκίνη Χάνι είχε βρεθεί ακόμη ένας σκελετός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση ο εν λόγω σκελετός ανήκε σε γυναίκα που έχασε την ζωή της πριν από περίπου 15 χρόνια.
Τα οστά που βρέθηκαν στο πηγάδι θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία για να διενεργηθούν οι αναγκαίες εξετάσεις.
SPONSORED
LIVE Μητσοτάκης στο Συνέδριο ΝΔ: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας
13:05
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 69χρονο για παρενόχληση 24χρονης μέσα σε κατάστημα ψιλικών
13:01
Ανάρτηση-μήνυμα Τραμπ στο Ιράν: «Ήταν ήρεμα πριν την καταιγίδα» - Η ΑΙ φωτογραφία
12:52
Γιούνκερ στο Συνέδριο ΝΔ: Κυριάκο είσαι ένας σπουδαίος πρωθυπουργός
12:42