ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μετέτρεψε ένα αεροβόλο σε πυροβόλο όπλο

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μετέτρεψε ένα αεροβόλο σε πυροβόλο όπλο
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Νέα στοιχεία βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας για τον μανιακό που δολοφόνησε το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά έναν 52χρονο οδηγό ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο μανιακός χρησιμοποιεί ένα αυτοσχέδιο 20αρι όπλο με σιγαστήρα, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους διερχόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, το όπλο του δράστη είναι ένα αεροβόλο όπλο, που ο ίδιος μετέτρεψε σε πυροβόλο.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο ένα παρόμοιο περιστατικό επίθεσης σε οδηγό ταξί πριν από περίπου ένα μήνα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η περιγραφή του πρώτου θύματος

Η αστυνομία έχει λάβει ήδη κατάθεση από το πρώτο θύμα και η περιγραφή του για το περιστατικό είναι συγκλονιστική. Όπως περιέγραψε, ένιωσεξαφνικά ένα κάψιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Τότε, γύρισε προς τον πελάτη, ο οποίος ήταν ο επίδοξος δολοφόνος του τελικά, και του είπε πως δεν αισθάνεται καλά. Μάλιστα, του ζήτησε επειδή ζαλίζεται να του τραβήξει το χειρόφρενο, ώστε να μην χτυπήσουν με το ταξί. Το θύμα δεν θυμόταν τα χαρακτηριστικά του δράστη, έδωσε, όμως, πλήρη περιγραφή για τα ρούχα που φορούσε εκείνο το βράδυ.

Το έγκλημα της Τρίτης αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί καθώς τα χρήματα του θύματος βρίσκονταν στην τσέπη του.

Ο κάλυκας, που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ στο ταξί ερευνούν για DNA και αποτυπώματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ