Ταλαιπωρία το Σάββατο στα δρομολόγια του ΟΣΕ Αθήνας - Θεσσαλονίκης
Λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου το Σάββατο, θα υπάρξει μικρή ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό που ταξιδεύει με τρένα για Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 θα εκτελεστούν εργασίες στην παραπάνω γραμμή για 24 ώρες (από ώρα 04:00 Σαββάτου έως 04:00 Κυριακής), και ο οργανισμός θα αναγκαστεί να μετεπιβιβάζει τους επιβάτες από τα τρένα σε λεωφορεία στη διαδρομή μεταξύ Τιθορέας – Λιανοκλαδίου και αντίστροφα. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δεν θα επηρεαστούν οι βραδινές αμαξοστοιχίες, που αναχωρούν Παρασκευή στις 23:55 από Αθήνα (αμαξοστοιχία 600) και στις 23:00 (αμαξοστοιχία 601) από Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον σημειώνεται πως το Σάββατο οι αμαξοστοιχίες 1510 με ώρα αναχώρησης 19:17 από την Αθήνα προς το Λειανοκλάδι και 1511 με ώρα αναχώρησης 06:49 από το Λιανοκλάδι προς την Αθήνα θα καταργηθούν.
Ειδικότερα, οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη μετά τις 07:00 το πρωί του Σαββάτου θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό της Τιθορέας μέχρι το Λιανοκλάδι και από εκεί θα επιβιβάζονται στο τραίνο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Αντίστοιχα οι επιβάτες από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αθήνα μετά τις 05:13 το πρωί θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία στο σταθμό του Λιανοκλαδίου μέχρι τη Τιθορέα και από εκεί θα επιβιβάζονται σε τραίνο και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους μέχρι την Αθήνα.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Το πρόγραμμα των εξετάσεων - Χρήσιμες συμβουλές για τους υποψηφίους
13:55
Ένα μεσαιωνικό βιβλίο στη Ρώμη έκρυβε το παλαιότερο αγγλικό ποίημα
13:44
Γιατί ο πίνακας του Πικάσο που σόκαρε τον κόσμο πριν 100 χρόνια συνεχίζει να προκαλεί
13:33
Πάνω από 100 drones στη «μάχη» των πυρκαγιών φέτος - Πόσα θα διατεθούν σε κάθε περιοχή
13:22