ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία οδηγού ταξί: Τρεις άνθρωποι στο μικροσκόπιο των ερευνών

Δολοφονία οδηγού ταξί: Τρεις άνθρωποι στο μικροσκόπιο των ερευνών
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις ατόμων, που το προφίλ τους ταιριάζει σε κάποια σημεία με το προφίλ του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί, έχουν καταλήξει οι Αρχές Ασφαλείας.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, μέχρι σήμερα έχουν προχωρήσει σε περίπου 50 εξακριβώσεις ατόμων και από αυτές με ένα αυστηρό "ξεσκαρτάρισμα" κατέληξαν σε 10 περιπτώσεις από τις οποίες οι τρεις μπήκαν στο μικροσκόπιο των ερευνών.

Συμβάντα, πληροφοριακά δεδομένα, και μαρτυρίες ήταν τα βασικά εργαλεία για να δομήσουν οι αστυνομικοί έναν κατάλογο με τα βασικά σημεία που θα έπρεπε να έχει κάποιος στο προφίλ του, ώστε να τον καθιστούν ύποπτο. Από το διψήφιο αριθμό, κατέληξαν στους 3 καθώς ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τα περισσότερα σημεία από τον κατάλογο.

Όμως και πάλι οι αρχές έχουν βρεθεί μπροστά σε δυσκολίες, καθώς κανένα από τα τρία αυτά άτομα δεν έχει το βασικό χαρακτηριστικό, δηλαδή να έχει συμβεί στη ζωή του κάποιο δυσάρεστο περιστατικό με οδηγό ταξί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά, εκεί δηλαδή που κάνει τις επιθέσεις γι´ αυτό όπως έλεγε στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ «... δεν αποκλείεται να ερευνήσουν και το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον αυτών των 3 ατόμων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ