ΕΛΛΑΔΑ

Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος με καδρόνια έξω από τηλεοπτικό σταθμό (pics&vids)

Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος με καδρόνια έξω από τηλεοπτικό σταθμό (pics&vids)
megnesianews.gr

Συμπλοκή μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών σημειώθηκε έξω από τον τηλεοπτικό «Astra», στον Βόλο. Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη ενόχλησε 20 αντιεξουσιαστές που συγκεντρώθηκαν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από το πάνελ μόλις ενημερώθηκε για την ύπαρξη επεισοδίων. Λίγα λεπτά μετά, μία ομάδα χρυσαυγιτών βγήκε από το γκαράζ του σταθμού με καδρόνια. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Ηλίας Κασιδιάρης που φορά μάλιστα κράνος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του magnesianews.gr η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη και η φιλοξενία του από τον τηλεοπτικό σταθμό προκάλεσε την αντίδραση ομάδας είκοσι περίπου αντιεξουσιαστών που συγκεντρώθηκαν έξω από τον σταθμό, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η συνέντευξη διακόπηκε με πρωτοβουλία του Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε τα μικρόφωνα και αποχώρησε, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Astra» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ.

O αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές, συντόνιζε την επιχείρηση για να διαφύγουν από το κτίριο οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια. Ξαφνικά, είδε έκπληκτος μια ομάδα Χρυσαυγιτών να βγαίνει από το γκαράζ του τηλεοπτικού σταθμού επί της οδού Κοραή, οπλισμένοι με καδρόνια και φορώντας κράνη.

Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος φυγαδεύτηκαν και δήλωσαν ότι βρήκαν τα καδρόνια μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό.

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ2 696x472

H αποχώρηση του Ηλία Κασιδιάρη από τον τηλεοπτικό σταθμό:

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται να επισκεφτεί το Σάββατο την Λάρισα. Ωστόσο, ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων χαρακτηρίζει τον βουλευτή «ανεπιθύμητο» στη Λάρισα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ