Θρίλερ με τον νεκρό οδηγό ταξί στην Καστοριά (pics&vid)
Νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα ένας οδηγός ταξί που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, όπως γράφει το Αθηναικό Πρακτορείο, φαίνεται να φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ελέγχουν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.
Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος Ταξιτζής:



πηγή φωτογραφιών: svouranews.gr
Περίπου 20 σχολεία έκλεισαν σήμερα στη Σουηδία έπειτα από απειλές που έλαβε η αστυνομία
13:26
LIVE: Υπό κατάληψη δύο πλοία στα Στενά του Ορμούζ από το Ιράν - Μεταξύ αυτών και το ελληνόκτητο «Epaminondas»
13:20
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου Μάριου από «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες
13:18
Λασίθι: Γέφυρα σωτηρίας για τραυματισμένο περιπατητή - Άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και EMAK
13:02