Αποκάλυψη: Ο εκτελεστής του οδηγού ταξί στην Καστοριά είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Καστοριά, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής. Για το αποτρόπαιο έγκλημα φέρεται να έχει ομολογήσει ένας αστυνομικός, ο οποίος όμως εργαζόταν κατά το παρελθόν στην Αθήνα και έχει στο ενεργητικό του ένα σημαντικό γεγονός στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αστυνομικός που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία του οδηγού είναι ο ίδιος που είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη του.
Ο αστυνομικός μετά το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστορία.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece στο σπίτι του ειδικού φρουρού βρέθηκε και το 45αρι πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό ταξί στην περιοχή Λεύκη έξω από την Καστοριά, ενώ φέρεται και ο ίδιος να έχει ομολογήσει την πράξη του.
Οι αρχές εξετάζουν ως κίνητρο της δολοφονίας να ήταν υπόθεση ναρκωτικών, χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας.
Δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο
Ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς αργά το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.
Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ερεύνησαν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός, αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.
Το αυτοκίνητο βρισκόταν εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.
Φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος οδηγός ταξί


(πηγή φωτογραφιών: svouranews.gr)
Τραγωδία στα Μάλια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 42χρονη που έπεσε στη θάλασσα από σκάφος
20:17
Πόρτο Γερμενό: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις - Αναλυτικά το σχέδιο αποκατάστασης
20:06
«Παράθυρο» για ειρήνευση: Συμφωνία Ιράν- Ομάν για το Ορμούζ - Μερική άρση κυρώσεων από τις ΗΠΑ
19:55
Γερμανία: Οκτώ έφηβοι καταδικάστηκαν για επιθέσεις εναντίον προσφύγων και ακτιβιστών της αριστεράς
19:43