ΕΛΛΑΔΑ

Φοβούνται βεντέτα μετά τη δολοφονία του οδηγού ταξί (pic&vid)

Φοβούνται βεντέτα μετά τη δολοφονία του οδηγού ταξί (pic&vid)
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καστοριάς την ίδια χρονική στιγμή που πραγματοποιούταν η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου οδηγού, υπό το φόβο επεισοδίων.

Στον εισαγγελέα Καστοριάς και υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς.

Του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, ενώ ο 30χρονος αστυνομικός ζήτησε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Πριν από λίγο οδηγήθηκε εκ νέου στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς. Οι αστυνομικές αρχές υπό το φόβο επεισοδίων από την πλευρά των συγγενών του θύματος, επέλεξαν να παρουσιάσουν τον δράστη ενώπιον του εισαγγελέα Καστοριάς, την ίδια χρονική στιγμή που πραγματοποιούταν η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου οδηγού ταξί.

pizap.com14892506931291

πηγή φωτογραφιών - video: svouranews.gr

Εκατοντάδες ήταν οι φίλοι και συνάδελφοι, που παραβρέθηκαν στην κηδεία του 52χρονου στο χωριό Τσάκωνη Καστοριάς, ενώ όλα τα ταξί της πόλης από νωρίς το πρωί σε ένδειξη πένθους φέρουν μαύρες κορδέλες.

Ο εκτελεστής του οδηγού ταξί στην Καστοριά είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αστυνομικός που συνελήφθη ως ύποπτος για την δολοφονία του οδηγού είναι ο ίδιος που είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη του.

Ο αστυνομικός μετά το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece στο σπίτι του ειδικού φρουρού βρέθηκε και το 45αρι πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό ταξί στην περιοχή Λεύκη έξω από την Καστοριά, ενώ φέρεται και ο ίδιος να έχει ομολογήσει την πράξη του.

Οι αρχές εξετάζουν ως κίνητρο της δολοφονίας να ήταν υπόθεση ναρκωτικών, χωρίς όμως να αποκλείουν και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ο οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς αργά το απόγευμα της Παρασκευής, έχοντας δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης ερεύνησαν τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός, αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, αφού από νωρίς το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ