Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη
Μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη πέταξαν αντιεξουσιαστές. Η επίθεση σημειώθηκε από ομάδα περίπου είκοσι ατόμων.
Οι δράστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των δέκα. Οι πρώτοι μετάβησαν στα γραφεία του κόμματος, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν στη Στοά Νούση, κάτω από τα γραφεία.
Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που τα γραφεία του κόμματος μπαίνουν στο στόχαστρο επίθεσης αντιεξουσιαστών.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση της για το περιστατικό αναφέρει:
«Σήμερα, Τετάρτη 22/03, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεχτήκαμε αναίτια επίθεση. Η επίθεση έγινε με μπογιές και πραγματοποιήθηκε από ομάδα περίπου 10 ατόμων, του αντιεξουσιαστικού χώρου που αυτοπροσδιορίστηκαν ως “αντιφασίστες” , τους οποίους περίμενε υποστηρικτική ομάδα άλλων 10 ατόμων στη Στοά Νούση» «...αποκομμένοι από τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, εγκλωβισμένοι στην απραξία, ευρισκόμενοι σε σύγχυση ως προς την ταυτότητα και την κοινωνική τους χρησιμότητα, με τέτοιες ενέργειες προσπαθούν να δικαιώσουν την ύπαρξή τους. Για εμάς τέτοιου είδους πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με το κίνημα και τους κοινωνικούς αγώνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχει αποδείξει μέσα από τους αγώνες πως βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία και τα προβλήματά της».
Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο του Σικάγο: Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση - Συνελήφθη ένας ύποπτος
22:03
Τουλάχιστον 12 οι τραυματίες από επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο - Μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά
21:50
Εντολή Νετανιάχου για ισχυρά πλήγματα κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
21:38
Μητσοτάκης και Μακρόν ζητούν παράταση αποπληρωμής του χρέους της πανδημίας και νέα ευρωομόλογα
21:26