Νύχτα επεισοδίων ξανά στα Εξάρχεια
Για μια ακόμη φορά σημειώθηκαν επιθέσεις νεαρών ατόμων σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχειων. Οι επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες ξεκίνησαν μισή ώρα μετά μεσάνυχτα και διήρκεσαν μέχρι τις 03:30 τα ξημερώματα.
Αρχικά, τα άτομα αυτά βγήκαν από το χώρο του Πολυτεχνείου και έριξαν μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων, ενώ έκαψαν και κάδους απορριμμάτων.
Παράλληλα, έκλεισε για περισσότερο από τρεις ώρες η Πατησίων, αφού οι επιθέσεις στο συγκεκριμένο σημείο κράτησαν μέχρι τις 03:30.
Παράλληλα, έγιναν άλλες επιθέσεις νεαρών εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη από τη 01:30 έως τις 02:45. Σημειώνεται ότι δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε προσαγωγή. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.
Ο Κ. Μητσοτάκης για τον ψηφιακό δικαστικό φάκελο: «Γίνεται ένα άλμα που διευκολύνει τη Δικαιοσύνη»
14:56
ΘΕΟΝΗ : Επένδυση στην πρόληψη με Αντιμικροβιακή επιχάλκωση επιφανειών αφής στο εργοστάσιο
14:47
Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη έξι ετών σε 20χρονο για υλικό παιδικής πορνογραφίας
14:42
«Οι κάτοικοι της Γροιλανδίας μπορούν να υπολογίζουν σε εμάς» λέει η φον ντερ Λάιεν
14:37