Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα
Συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ προτείνει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων νομών και νήσων Αιγαίου, για τη λειτουργία των καταστημάτων την περίοδο πριν από την εορτή του Πάσχα.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 6 Απριλίου μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, η αγορά θα λειτουργεί με πασχαλινό ωράριο και από την Τρίτη 18 Απριλίου επανέρχεται το ωράριο στους γνώριμους ρυθμούς λειτουργίας. Tην Κυριακή 9 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Σύμφωνα με την πρόταση της ομοσπονδίας, τις καθημερινές προτείνεται συνεχές ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και το ίδιο προτείνεται και για τις ημέρες από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ για τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο που προτείνεται είναι από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα – και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
Διευκρινίζεται ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται διαφορετική ώρα πρωινής έναρξης, όπου αυτή ισχύει, ενώ παραμένει η δυνατότητα στους κατά τόπους εμπορικούς συλλόγους να προτείνουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της περιοχής ευθύνης τους.
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47