Διασωληνωμένος ο πρόσφυγας που αυτοπυρπολήθηκε
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο» εισήχθει ο 29χρονος Σύρος πρόσφυγας, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι.
Ο νεαρός φέρει σοβαρά εγκαύματα, περίπου στο 90% του σώματός του και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση του αποφασίστηκε από τους γιατρούς να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Η αεροδιακομιδή θα γίνει στις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Ο νεαρός εγκαυματίας θα διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και θα εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Μαζί με τον πρόσφυγα θα μεταφερθεί στην Αθήνα και ο αστυνομικός οποίος στην προσπάθεια του να γλυτώσει τον νεαρό Σύρο έπαθε εγκαύματα στα χέρια και στο πρόσωπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόσφυγας, αυτοπυρπολήθηκε, διαμαρτυρόμενος για την παραμονή του στη Χίο και την μη εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχει υποβάλει.
ΠΟΕΔΗΝ: Δραματική η βία των ανηλίκων - Διέφυγε τον κίνδυνο η 13χρονη μαθήτρια
16:02
Νέα έρευνα: Η παχυσαρκία αφήνει μόνιμα ίχνη στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος
15:56
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Άνοιξε η πλατφόρμα - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
15:56
Ευρωπαία Επίτροπος Šuica: Σύμφωνο για τη Μεσόγειο με πυλώνες Ανθεκτικότητα, Διασύνδεση και Ευημερία
15:50