Με συνθήματα Χρυσαυγιτών στον ανακριτή ο 42χρονος που ξυλοκόπησε τον φοιτητή (pics&vid)
Με συνθήματα υποδέχτηκαν μέλη του κόμματος, τον κατηγορούμενο Χρυσαυγίτη, ο οποίος μετέβη στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια επίθεση σε βάρος του φοιτητή στους Αμπελόκηπους το απόγευμα της Παρασκευής.
«Χρηστάρα κράτα γερά. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Είναι σκευωρία, βάστα βάστα», φώναζαν τα μέλη του κόμματος κατά την άφιξή του.
Στη συνέχεια φώναξαν κατά των δημοσιογράφων «κοράκια ψοφάτε για αίμα. Έρχονται και άλλα μνημόνια τώρα». Ο 42χρονος έλαβε νέα προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Εξερχόμενος του γραφείου, τα μέλη του κόμματος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο 42χρονος άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ύστερα από μαρτυρίες ότι συμμετείχε στην ομάδα των χρυσαυγιτών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα τον 24χρονο φοιτητή, ο οποίος νοσηλεύεται.
Αναστάτωση στο Βέλγιο από τα φαντασμαγορικά σχέδια του Αμερικανού πρέσβη για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ
21:14
Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις σε πρόσωπα και εταιρείες που εξοπλίζουν τις εμπόλεμες πλευρές στο Σουδάν
21:05
Ηλεκτρικά πατίνια: Ασφάλιση και όριο ταχύτητας σε νομοθετική παρέμβαση - Τι προβλέπεται
20:58
Μητσοτάκης για τον πρώτο Έλληνα αστροναύτη: Επισφραγίζεται το στοίχημα των επενδύσεων στο διάστημα
20:49