ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για 70 θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ

ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για 70 θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Στις 26 Απριλίου ξεκινά η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΑΣΕΠ για 70 θέσεις με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την πρώτη προκήρυξη με την οποία τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος ο οποίος προβλέπει τη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στο σύστημα προσλήψεων, με ποσοστό 15% των ατόμων με αναπηρία και των μελών των οικογενειών τους.

Στην προκήρυξη συμπεριλαμβάνονται επτά θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες και τρεις θέσεις για άτομα με τέκνο, αδελφό ή σύζυγο ΑΜεΑ, καθώς και τέκνα ατόμων με αναπηρία.

Σημειώνεται πως το ΦΕΚ της προκήρυξης (ΦΕΚ 13/31-3-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017

ΤΘ 14308

Αθήνα ΤΚ 11510

Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμε κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει στις 15 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ