Πάτρα: Διαμαρτυρία εμποροϋπαλλήλων για τα ανοιχτά μαγαζιά τις Κυριακές (pics&vid)
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα με ντουντούκες διαμαρτυρήθηκαν έξω από το κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας Γιώργου Ρώρου, εμποροϋπάλληλοι της Πάτρας, το μεσημέρι της Κυριακής των Βαίων.
Οι εμποροϋπάλληλοι προέβησαν σε διαμαρτυρία, αντιδρώντας στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων με σύνθημα "ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ".

tempo24
Όπως μεταδίδει το tempo24.gr, αντιπροσωπεία των εμποροϋπαλλήλων με επικεφαλής τον Σάββα Τζάκη και τον εκπρόσωπο τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα του κ. Ρώρου και κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, διαμαρτυρήθηκαν για την λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή.
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις Αυγούστου & Σεπτεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες καταβολής τους από τον e-ΕΦΚΑ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Φορολογικές Δηλώσεις: Μέχρι τις 24 Ιουλίου η προθεσμία - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Τέλος στις διπλωματικές σχέσεις Νικαράγουας - Ιταλίας: Στο επίκεντρο η υπόθεση Καζιμίρι
23:59
ΚΟΣΜΟΣ