Ηράκλειο: Συλλήψεις αλλοδαπών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα
Στην σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία και στην Αυστρία, προέβησαν οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
Πρόκειται για τρεις Αφγανούς ηλικίας 27, 36 και 25 χρονών και έναν Ιρακινό 36 ετών.
Οι δυο Αφγανοί, σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Κορέας και ο 36χρονος Ιρακινός, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βουλγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, ενώ ο τρίτος Αφγανός, ηλικίας 25 χρονών, επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Νορβηγίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Αυστρία.
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57
Κάγια Κάλας για πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση σε μια δημοκρατία»
11:42
Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις
11:41
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο Ζελένσκι κατηγορεί τη Ρωσία για πυρηνική τρομοκρατία
11:35