ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια (pics)

Προφυλακίστηκαν πατέρας και γιος για το φονικό στα Ανώγεια (pics)
flashnews.gr

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του, μετά την απολογία τους στον ανακριτή. Οι δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στις 11:00 το πρωί και πλέον θα πάρουν το δρόμο για τη φυλακή.

O 21χρονος πήρε πάνω του τη δολοφονία του νεαρού άνδρα, καθώς στην απολογία του υποστήριξε πως οι σφαίρες του δικού του Καλασνικοφ ήταν εκείνες που "χτύπησαν" τον 25χρονο.

Στην απολογία τους τόσο ο 54χρονος πατέρας όσο και ο 21χρονος γιος υποστήριξαν πως δέχτηκαν πρώτοι τις σφαίρες του θύματος και δύο ακόμη ανδρών που βρίσκονταν στο σημείο, και μετά απάντησαν κι εκείνοι.

555555555

(Πηγή φωτογραφίας flashnews.gr)

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews.gr, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων κ. Βέρρας "στο σημείο θα δείτε πως θα βρεθούν κάλυκες από τουλάχιστον δύο ακόμη όπλα, πέραν αυτών που παραδώσαμε εμείς στις αρχές".

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας χθες, απήγγειλε στους δυο τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της παράνομης οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας ενώ μέχρι χθες μόνο 54χρονος εμφανιζόταν ως δράστης του φονικού, αν και η πλευρά του θύματος υποστήριζε ότι και ο γιος του εμπλέκεται άμεσα στην δολοφονία.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ