ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου: Ο θείος της Βασιλικής Πλεξίδα: Έχει μόνο εκδορές (vid)

Πτώση ελικοπτέρου: Ο θείος της Βασιλικής Πλεξίδα: Έχει μόνο εκδορές (vid)
EUROKINISSI

Για την κατάσταση της υγείας της στρατιωτικού Βασιλικής Πλεξίδα μίλησε ο θείος της, διαβεβαιώνοντας πως η κοπέλα που είναι η μόνη επιζήσασα από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, «δεν έχει κατάγματα παρά μόνο εκδορές».

Όπως είχε δηλώσει και νωρίτερα στο CNN Greece, η μητέρα της στρατιωτικού σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που είχε για την κατάσταση της υγείας της κόρης της: «Ο αστυνομικός που την βρήκε έκανε το σταυρό του και έλεγε ότι είναι θαύμα. Όταν την βρήκαν είχε τις αισθήσεις της, κουνούσε τα χέρια και τα πόδια της. Ήταν σοκαρισμένη. Οι γιατροί μας είπαν ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στη λεκάνη και εκδορές στα χέρια. Έχει επαφή με το περιβάλλον και μιλάει».

Ο Βασίλης Πλεξίδας λακωνικά δήλωσε πως η νεαρή δεν έχει μίλησε στον ίδιο και την οικογένειά της για το τι ακριβώς συνέβη στην μοιραία πτήση.

Σημειώνεται πως τέσσερα άτομα είναι ο απολογισμός της αεροπορικής τραγωδίας.

Στην περιοχή βρίσκονται μέλη της επιτροπής διερεύνησης που έχει συσταθεί με σκοπό να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας και να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα τι προκάλεσε την πτώση του ελικοπτέρου.

Βίντεο: Θεόφιλος Δαδής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ