Αστυνομικός της ΔΙΑΣ προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε διαρρήκτη πριν τον συλλάβει (pic)
Στη σύλληψη δύο ανδρών που επιχείρησαν να κάνουν ληστεία στα γραφεία μιας εταιρείας στη Μαγούλα Αττικής προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής όταν το κέντρο επιχειρήσεων στη γενική αστυνομική διεύθυνση έφτανε η πληροφορία ότι δύο άγνωστα άτομα είχαν εισβάλει στα γραφεία εταιρείας.
Στη θέα των πρώτων αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.
Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη και ένας από τους διαρρήκτες επιχείρησε να περάσει πάνω από μια σιδερόφρακτη περίφραξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.
Ο συνεργός του συνελήφθη και αστυνομικός της ΔΙΑΣ πρόσφερε ο ίδιος τις πρώτες βοήθειες στον δράστη, πριν ακόμα καλέσουν ενισχύσεις.

ΕΛΛΑΔΑ
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ Λάρι Σάμερς παραιτείται από το Χάρβαρντ μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση Έπσταϊν
21:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΚΟΣΜΟΣ