Ψάρεψαν καρχαρία επτά μέτρων και 300 κιλών στη Σκόπελο (pic)
Έναν καρχαρία 7 μέτρων ψάρεψαν δύο αδέλφια από τη Γλώσσα της Σκοπέλου κατά την διάρκεια της καθημερινής τους αλίευσης στο Αιγαίο.
Το κήτος, που αλιεύθηκε από τα αδέλφια Μπρουσγιάννη, πιάστηκε στα δίχτυα της μηχανότρατας «Ε. Μπρουσγιάννης».
Το βάρος του ξεπερνούσε τα 300 κιλά πράγμα που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους ψαράδες που προσπάθησαν να το ανεβάσουν στο σκάφος τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εν λόγω ψαράδες αλιεύουν τόσο μεγάλο ψάρι, αφού πριν από λίγο καιρό είχε πιαστεί στα δίχτυα τους και ένας τόνος μήκους περίπου 2 μέτρων και βάρους 280 κιλών, η οποία είχε αλιευτεί σε θαλάσσια περιοχή του Νοτίου Αιγαίου.

ΕΛΛΑΔΑ
Εισαγγελέας σε δίκη Μάριου: Τι να περιμένει μία κοινωνία όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή
11:20
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ακραία καιρικά φαινόμενα ανάγκασαν 13,6 εκατ. ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους το 2025
11:14
CULTURE
Μυστηριώδης «μαγική» πινακίδα με κατάρες ανακαλύφθηκε στην Ολλανδία
10:59
ΧΡΗΜΑ
Στεγαστικό: Ο «ειδικός δείκτης τιμών» ακινήτων ανοίγει τη συζήτηση για πλαφόν στις παλιές κατοικίες
10:54
ΕΛΛΑΔΑ