Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Με στάση εργασίας την Δευτέρα 1η Μαΐου, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς.
Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό και το τραμ.
Σημειώνεται πως τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
Ακινητοποιημένος θα παραμείνει και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
«Η φετινή Πρωτομαγιά δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης για τα αμέτρητα θύματα της εργατικής τάξης που αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και αφετηρία νέων αγώνων σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ και τονίζει πως η εργατική Πρωτομαγιά πρέπει να γίνει αφετηρία νέων αγώνων και ορόσημο ενωτικών αγώνων και διεκδικήσεων.
Κατέληξαν σε συμφωνία Ισραήλ και Λίβανος - Μερική αποχώρηση του ισραηλινού στρατού στο νότο
20:42
Ξεπέρασαν τους 900 οι νεκροί από το σεισμό στη Βενεζουέλα - Σπεύδουν συνεργεία διάσωσης
20:37
Hellenic Train: Αναστέλλεται από 29/6 το δρομολόγιο Πάτρα-Καμίνια - Με λεωφορεία η μετακίνηση
20:31
Καλλιθέα: Παραδόθηκε νεαρός για τη φονική συμπλοκή με θύμα τον 15χρονο
20:30