«Πάρτι» στο Twitter για την συμφωνία
Η πολυπόθητη τεχνική προκαταρκτική συμφωνία ανάμεσα στην Αθήνα και τους δανειστές είναι πλέον γεγονός.
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα ξημερώματα και έπειτα από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων δήλωσε βέβαιος πως τώρα θα προχωρήσει και η συμφωνία για το χρέος διότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της απουσίας συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση.
Ωστόσο πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι τον... ερχομό της συμφωνίας.
Επιστρατεύοντας το χιούμορ τους και την φαντασία τους, σχολίασαν στο Twitter την προκαταρκτική συμφωνία πετώντας καρφιά για την κυβέρνηση, ενώ επηρεασμένοι από το survivor δεν έλλειψαν και οι απαραίτητες παρομοιώσεις της συμφωνίας με το τηλεοπτικό παιχνίδι.
Δείτε μερικά από τα tweets που έβαλαν φωτιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.







Υπεγράφη η σύμβαση του «Εθνικού Κέντρου Υποστήριξης Τροχαίου Υλικού» της ONEX στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
19:07
Εντολή απέλασης Μπαγκλαντεσιανού που λειτουργούσε παράνομο τζαμί στην Αθήνα
18:58
Αργή η κίνηση στα σύνορα της Γάζας μετά την επαναλειτουργία από το Ισραήλ του περάσματος της Ράφα
18:49
ΣΥΡΙΖΑ για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Πλυντήριο» των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων
18:41