Αποφυλάκιση Άκη Τσοχατζόπουλου: Έφτασε χαμογελαστή η Βίκυ Σταμάτη
Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης η σύζυγος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, για να τον συνοδεύσει στο σπίτι τους μετά την αποφυλάκισή του.
Ο πρώην υπουργός, που κρατείται στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση του, συγκέντρωσε τα 200.000 ευρώ της εγγύησης από δωρεές στενών φίλων.
Παρότι η αποφυλάκισή του αναμενόταν την περασμένη εβδομάδα, κάποια νομικά κολλήματα καθυστέρησαν την διαδικασία, όμως σήμερα αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος.
Η κα Σταμάτη, που έχει και η ίδια αποφυλακιστεί εδώ και κάποια διάστημα, έφτασε στο σημείο με καλή διάθεση, δεδομένου πως εδώ και πολλούς μήνες είναι πάγιο αίτημα της οικογένειας η απελευθέρωση και του κ. Τσοχατζόπουλου για λόγους υγείας.

Όπως δήλωσε η ίδια φτάνοντας στο σημείο «είναι μεγάλη η χαρά κυρίως για το παιδί».
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ μέχρι τις 16 Ιανουαρίου
03:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποιους αφορά η καταβολή
00:30