ΕΛΛΑΔΑ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση της συμορίας με τα χρηματοκιβώτια (pics)

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δράση της συμορίας με τα χρηματοκιβώτια (pics)

Στις φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece αποτυπώνεται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, η δράση της συμμορίας με τα χρηματοκιβώτια.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες-ντοκουμέντο είναι από την αρπαγή χρηματοκιβωτίου στην εταιρία όπου οι δράστες έκαναν ένα σοβαρό λάθος, κι έτσι άρχισαν οι αρχές να τους εντοπίζουν. Οι ληστές πάνω στη βιασύνη τους, δεν αντελήφθησαν ότι τους είχε πέσει στο συγκεκριμένο χώρο ένα από τα συνολικά 65 επιχειρησιακά κινητά που χρησιμοποιούσαν.

thumbnail FullSizeRender 1

Οι αρχές κατάφεραν από την έρευνα του τηλεφώνου να εξακριβώσουν ποια είναι και τα υπόλοιπα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Capture

Η συγκεκριμένη εισβολή είχε γίνει στη γαλακτοβιομηχανία "Όλυμπος" στο Καπανδρίτη. Ήταν 17 Ιανουαρίου. Επτά από τους δράστες είχαν μπει στο προαύλιο και ακινητοποίησαν το φύλακα. Αφού μπήκαν στο κτίριο διαπίστωσαν ότι εκεί ήταν ήδη τρεις υπάλληλοι τους οποίους ακινητοποίησαν επίσης.

Οι αρχές έχουν συλλάβει συνολικά 15 άτομα, όμως, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι, 5 πρωταγωνιστές της συμμορίας έχουν καταφέρει να διαφύγουν ενώ έχει εξαφανιστεί και άγνωστος αριθμός συνεργατών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ