Τραυματισμένος ο ένοπλος που έχει «ταμπουρωθεί» στον ΟΚΑΝΑ στα Χανιά (pics)
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την ακινητοποίηση ενός άνδρα ηλικίας 45 ετών, ο οποίος κρατώντας όπλο εισέβαλε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα με αίτημα να μην του αφαιρεθεί η άδεια περιπτέρου που διατηρεί στο παλιό λιμάνι των Χανίων και για το οποίο υπάρχει απόφαση κατεδάφισης.
Την ώρα της εισβολής στο χώρο βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι στον ΟΚΑΝΑ οι οποίοι ωστόσο πρόλαβαν να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο 45χρονος φαίνεται να έχει τραυματιστεί στα πόδια είτε από την ανταλλαγή πυροβολισμών είτε από σπασμένα τζάμια.
Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή ενισχύθηκαν και από την Oμάδα Ειδικών Αποστολών Ηρακλείου ενώ από την πρώτη στιγμή κλήθηκε και ειδικός ψυχολόγος-διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ.

Στο σημείο έφτασε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας ο οποίος σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση ανέλαβε γραπτή δέσμευση ότι, τουλάχιστον για την καλοκαιρινή περίοδο, δεν θα εφαρμοστεί η απόφαση κατεδάφισης.

(Πηγή φωτογραφιών zarpanews.gr)
Σημειώνεται ότι βασικό μέλημα της αστυνομίας είναι η υπόθεση να έχει ευτυχή κατάληξη χωρίς να υπάρχει κανένας τραυματισμός και κυρίως να μην θρηνήσουμε θύματα.
SPONSORED
Ποιοι είναι οι 150 που εκλέγονται στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ: Όλα τα ονόματα
07:47
Γιατί δεν ήταν κατρακύλα η θέση του Akyla
07:45
Τραμπ: «Για το Ιράν το ρολόι χτυπάει - Δεν θα απομείνει τίποτα» - Σκληρή απάντηση από Τεχεράνη
07:39
Έρχεται μίνι «Black Friday» τον Ιούνιο: Ποιοι κλάδοι θέλουν να γίνει μόνιμη
07:29