Η στιγμή των πυροβολισμών στον ΟΚΑΝΑ Χανίων (vid)
Στιγμές αγωνίας έζησαν όσοι βρέθηκαν στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών Χανίων το πρωί της Δευτέρας, μετά την εισβολή στον χώρο ενόπλου.
Τρεις υπάλληλοι του ΟΚΑΝΑ βρέθηκαν να κρατούνται όμηροι από τον 43χρονο δράστη, έναν τοξικομανή σε αποθεραπεία και πατέρα πέντε παιδιών.
Ο Δήμος Χανιών αποφάσισε να ξηλώσει το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό λιμάνι πράγμα που δημιούργησε το βίαιο ξέσπασμά του.
Ο άντρας κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τους τρεις υπαλλήλους του ΟΚΑΝΑ και αντάλλαξε πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σημείο. Σε βίντεο που κυκλοφορεί ακούγονται καθαρά οι πυροβολισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο 43χρονος ύστερα από διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς, εισαγγελέα και έναν ψυχολόγο αποφάσισε να παραδοθεί στις 15:00 το μεσημέρι.
SPONSORED
Ισραηλινά ΜΜΕ: Σε επιφυλακή ο στρατός για ενδεχόμενη συμμετοχή σε αμερικανικά χτυπήματα στο Ιράν
08:59
Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 22χρονο από έξι άτομα: Τον χτύπησαν και τον έβρεξαν με νεροπίστολα
08:49
Sell-off στις αγορές: «Εκτίναξη» για πετρέλαιο - Πιέσεις σε ομόλογα και ασιατικά χρηματιστήρια
08:42
Μέχρι σήμερα οι ενστάσεις για τα προσωρινά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού
08:30