Φρίκη στην Μυτιλήνη: Πατέρας βίαζε την 13χρονη κόρη του επί 2 χρόνια
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μυτιλήνη. Οι άνδρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης, συνέλαβαν έναν άνδρα,- ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία η οποία σχηματίστηκε εναντίον του, βίαζε την 13χρονη ανήλικη κόρη του επί δύο χρόνια.
Το άτυχο κοριτσάκι ζούσε ένα φρικιαστικό μαρτύριο και ο φόβος ήταν αυτός που δεν της επέτρεπε να μιλήσει σε κανέναν για την βαρβαρότητα που βίωνε όλο αυτό τον καιρό.
Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr, η συμπεριφορά της όμως στο Γυμνάσιο όπου πήγαινε προβλημάτιζε ιδιαίτερα τους καθηγητές της και έπειτα από προσπάθειες, αποκάλυψε τελικά σε έναν καθηγητή της την φρίκη που γνώριζε όλο αυτό τον καιρό από τον βιολογικό της πατέρα.
Σημειώνεται ότι η 13χρονη κοπέλα, έχει ακόμα τέσσερα αδέλφια.
Ακολούθησε η σύλληψή του στο χωριό Θερμή όπου διαμένουν και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Αυστραλία: Διπλασιάζει το πρόστιμο για τους ανήλικους που παραβιάζουν το «ban» στα social media
22:53
Μεγάλη φωτιά στα Άνω Λιόσια - Ισχυρές επίγειες δυνάμεις
22:49
Κίνδυνος πυρκαγιάς στην Χαλκιδική: Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή (28/6)
22:42
Νετανιάχου: «Πλήγμα για το Ιράν και τη Χεζμπολάχ» η συμφωνία με το Λίβανο
22:37